Stichting Sprank biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke handicap.


Maasziekenhuis is een ziekenhuis in Boxmeer.

(Advies over een gezondheidsrechtelijk onderwerp, naam opdrachtgever verder anoniem)Vitalys is een kliniek voor maagverkleinende operaties.  

(Dhr. M. Kirch, algemeen directeur Vitalys: “Op 31 januari 2018 heb ik samen met mijn teamgenoten van Vitalys de workshop ‘Privacyrechten in de zorgpraktijk 2018’ van de Praktijk voor Gezondheidsrecht gevolgd. Wij vinden het belangrijk dat wij goed bewust zijn van de juridische aspecten van privacybescherming. In deze kennisbijeenkomst werd afwisselend toelichting gegeven op de toepasselijke wet- en regelgeving en de vertaling daarvan naar de zorgpraktijk. Hierdoor ging de materie nog meer leven, en was er veel interactie tussen de docent en de deelnemers. En dit alles op onze eigen werkplek. De workshop gaf ons een heldere en bruikbare aanzet om verder ons privacy bewustzijn te versterken. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen!”)


DrieGasthuizenGroep biedt senioren in Arnhem en omgeving thuiszorg, zorg en welzijn.


Het Deventer Ziekenhuis biedt topklinische, persoonsgerichte zorg voor de inwoners van Salland e.o.


(mr. J.M.E. Langen-de Heus, Hoofd Juridische zaken, Canisius Wilhemina Ziekenhuis, een ziekenhuis voor regio Nijmegen: “Petra heeft ons erg uit de brand geholpen toen wij gedurende een klein jaar een personeelstekort hadden op onze juridische afdeling. Zij heeft de dossiers die er lagen vlot en adequaat opgepakt vol optimisme en energie. Haar vrolijke humeur en inzet heeft er voor een groot deel aan bijgedragen dat we een periode vol drukte en hectiek op een heel prettige manier zijn doorgekomen. Daarnaast ben ik haar dankbaar voor haar spontane “kijk maar wat je ermee doet, misschien heb je er wat aan”-adviezen en tips, waarbij zij regelmatig nieuwe ontwikkelingen in rechtspraak of wetgeving signaleerde. Ook de wijze waarop zij lopende dossiers geordend en waar nodig voorzien van een helder inhoudelijk overzicht heeft overgedragen is erg prettig. De taal van “het interimmen” spreekt Petra wat mij betreft vloeiend.”) 


Vilente biedt wonen, zorg en behandeling in de gemeente Ede, Renkum, en Wageningen.